Fönstermålning

Behöver du hjälp med fönstermålning?

När det blir dags att måla om fönster är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig med att ta fram offerter från målerifirmor och målare som gärna vill måla om dina fönster. Fönster kräver alltid en viss underhållning och ju längre fönsterna sitter i en fastighet desto viktigare blir det att hålla dem vid gott skick. Att måla om fönster kan vara ganska tidskrävande. 

Låt oss hjälpa dig att hitta hantverkare som kan komma med olika kostnadsförslag, som du kan studera i lugn och ro. När fönster ska målas om krävs det gediget förarbete så att målningen ska bli så bra som möjligt. Ommålning av fönster måste ske stegvis där varje steg görs till fullo. 

Ska du själv måla om dina fönster blir du kanske osäker på om de måste impregneras före målning eller hur mycket grundfärg som ska strykas på. När en målarmästare tar hand om arbetet från grunden råder det ingen tvekan om att det kommer att bli ett förstklassigt måleriarbete. Känn dig trygg med erfarna målare.

Fönstermålning ger rätt till ROT-avdrag

När du anlitar hantverkare för att måla dina fönster har du rätt till ROT-avdrag, vilket är en skattereduktion på arbetskostnaden, upp till 50 000 kronor per år.

För bostadsrättsföreningar gäller ROT-avdraget för invändig målning av fönster (ej utvändig målning eller balkong), medan du som privatperson har rätt till ROT-avdrag på målning av både insida, mellansida och utsida för fönster som tillhör din bostad.

Slutpriset för fönstermålningen blir med andra ord billigare för dig genom ROT och vi rekommenderar att du kollar upp med firmorna som hör av sig ifall de har räknat med ROT i sitt prisförslag till dig.

Rådgör med målaren innan arbetet påbörjas

Att måla om fönster kräver precision och tålamod, men även att en hel del val görs på förhand. Det finns olika typer av färg som passar olika bra i olika sammanhang, dessutom tillkommer det angenäma problemet att välja färg.

När du ansöker om offerter så kommer du inte bara i kontakt med professionella som kan måla snyggt och hållbart, utan också experter på vilka val som passar bäst innan arbetet påbörjas. 

Våra senaste förfrågningar

 • André bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Byta fönster plus karm efter inbrott
 • Tomas E bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Önskar kontakt med Företag angående Fönsterbyte.
 • Mohamed bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Hey there

  Buy medical disposable face mask to protect your loved ones from the deadly CoronaVirus. The price is $0.28 each. If interested, please check our site: pharmacyoutlets.online

  The Best,

  Mohamed
  Fönsterarbeten - offert och prisförslag på fönsterarbeten
 • Franz bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
 • Jenny och Roine bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Har nu räknat fönster som "det som är inom en fönsterkarm" vilket innebär i vissa fall 3 fönsterbågar i en karm och i andra fall 1 båge. Det är även små källarfönster med i beräkningen. Har även 1 dubbeldörr ut till uterum med fönster upptill...
 • Kent bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  10 fönster samt 2 dörrar
 • Felix bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Byta ett fönster i köksväggen!
 • Marinette bad om offert för Bygg & hantverkare - Fönster & Dörrar
  Vi har köpte ett hus som vi ska byta fönster på. Huset är ett tegelhus från 74.
  Vi har köpt fönster i samma st som det nu är. Det är 7 fönster och 2 altandörrar.
  Vad tar ni för detta minus rotavdrag?

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.